Avond4daagse 2024

De Avond4daagse gaat dóór! Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Daarom kun je dit jaar meedoen met de Avond4daagse! 

De Avond4daagse wordt gelopen van 5  t/m 8 juni. 

De kosten voor deelname bedraagt voor 4 dagen €  en voor 1 dag €


Aanmelden kan via onderstaand contactformulier. Je ontvangt dan een mail met bevestiging van inschrijving en een betaalverzoek. Pas na betaling wordt je definitief ingeschreven.

DE ONLINE INSCHRIJVING  IS GESLOTEN 


Lukt het niet om digitaal in te schrijven? Niet getreurd, op woensdag 31 mei kun je je bij het MFC inschrijven. Wij zitten daar tussen 19.30 en 20.30 uur.

Ben je te laat met opgeven, dan kan dit voorafgaand aan de start van de eerste avond (maandag 5 juni). Wel wordt er dan €0,50 extra in rekening gebracht i.v.m. bestellen van medailles.

We zouden het leuk vinden dat het herkenbaar is wanneer je de avond4daagse loopt. Dit kun je doen door een geel of oranje veiligheidshesje aan te trekken of door je eigen versierde pet of shirt, maar ook door verkleedkleren aan te trekken. Maak onderweg leuke foto's en deel deze op de pagina.

Loop je niet mee, maar wil je helpen? Denk hierbij aan EHBO, stempelen, langs de route staan met aanmoedigende muziek o.i.d. Geef dit dan even door. 

Zien we jou bij de Avond4daagse?

Voor vragen kun je mailen naar:  avond4daagse@desmakkum.nl

INSTA AVOND4DAAGSE HOME EDITION DES
FB AVOND4DAAGSE HOME EDITION GV DES MAKKUM

FB Gymnastiekvereniging DES Makkum
Insta DES Makkum